23 December 2009

Rindu sial

Next semester dah takde benda best macam ni.dah-dah, kau takde masa nak berfoya-foya. nak enjoy enjoy.shooting sana kemari. takdenye korang nak print-print baju lagik.kalau dah menyangap sangat nak buat baju,korang print la baju subjek "Tamadun Islam".haha.next sem duduk depan laptop je la kot.

rindu sial waktu-waktu ni..sesetengah orang lega la kot sebab lepas beban "render". hehehe. dengar cerita sem yang akan datang ada projek pakai "Micromedia Director". tak suka lah!. benci! benci! kurang berkenan. tapi takpelah, usaha itu tangga kejayaan. kejayaan akan dicapai dengan usaha yang gigih.eceh! eceh! poyo.

surat dari kolej dah sampai, ceh! siap depa bagik slip nak bank in duit. ceeh!! yuran seriusly shit mahal!! bleh bayar 4 tahun yuran sekolah adik aku. daftar balik 7hb Januari 2010. moga sem yang akan datang ni menambahkan kebahagiaan aku.hehe.

azam semester baru aku ialah:
  • takmo kasik modul hilang lagik
  • memajukan diri dalam penguasaan perisian penting seperti director dan flash(penting)

p/s: foto-foto ini ehsan RockLee Lomo.terrimmaass!. ceh! ehsan apakebendanya. aku amik tak mintak permission pun.haha. takpelah,dia marah aku cepuk!


6 comments:

NorFakruddin Rashid | Dino said...

oppppsssss....
7 January 2010...
hahaha....
itu dah semester 2.... hahaha...

Omaw Rozduan said...

shhhhh..
gua dah tukaq. ;P

Abdul Razak said...

bestnye...
huhu

Omaw Rozduan said...

hehe ;)

It's Me IsMahoneY said...

buat video plak..perhh..mantap omar.(sila jgn tunjuk sgt kepakaran anda,nnti akak terover request)

Omaw Rozduan said...

hehehehe ;p