13 November 2009

Exam

First Paper : 12hb November 2009
Tittle of Paper : Communication Skills 2.

Cun! apa yang aku dok baca dan bersengkang mata keluar jugak.. boleh kot jawab. jawab memang boleh jawab kan..tapi tak tau la betul ke salah.hahaha.tapi ok la kot. at least aku tak menyumpah dalam dewan exam tu.haha

ok,jom kita tgk foto untuk hari ni :

ok, ni deretan dan lambakan kamera yang ada jual kat lokin. ada 5inggit,10inggit.. pandai-pandai lah pilih.tapi maaflah..kesemuanya filem..tiada digital. time gi ni aku dapat sebijik kamera polaroid joycam.tapi filem dia pakai 500.sumpah deadstock.!

p/s : arghh! tak sabar nak tunggu album monloque siyes weh!

5 comments:

nazrin zaidi said...

lokin gila cool.

jual ubat kuat.
jual jersi perak.

dan macam-macam.

nazrin zaidi said...

lokin gila cool.

jual ubat kuat.
jual jersi perak.

dan macam-macam.

Omaw Rozduan said...

hehehe

saley said...

bila aku bley ke sana?

Omaw Rozduan said...

kapan saja