27 July 2009

Saya ada sedikit benda nak diulas

Sekarang kan ada 2 program realiti yang mencari pelakon. ye tak? Anak Wayang(Astro) dan Pilih Kasih(RTM). Mana satu yang best dan mana satu yang terbaik? Bagi kalian?

Bagi aku pulak la kan, Pilih Kasih kat TV2 tu terbaik! serius cakap, nak dibandingkan dengan Anak Wayang bagai langit dan bumi. Aku macam terkejut jugak bila peserta dalam Anak Wayang tu macam takde bakat jek. Alih2 diaorang tu macam peserta lawak, penonton hanya riuh bertepuk tangan bila pesertanya buat lawak.haha. ni cari pelakon ke pelawak weh? Pilih Kasih walaupun bagus, tapi kurang promosi bagi aku, mungkin orang pikir RTM ni channel utk makcik2 jek. haha. Teruja jugak aku bila tengok Pilih Kasih. seronok! walaupun seorang peserta dia kantoi pernah masuk Gangstarz.hehe.tukar proffession ke bang?

Dari segi logo pulak, Anak Wayang punya logo lebih cantik dan menarik. bleh tarik penuntun walaupun isinya ntah apa2. sedangkan logo Pilih Kasih dah macam logo kempen mencegah barah payudara jek.hehe. bagi aku la, jgn nilai buku dari kulitnya. ;)

p/s: penyanyi,pelakon, lepas ni apa pulak? penyair?



3 comments:

armouris said...

info tentang kanser payudara kat sini - Pengesanan Awal Kanser Payudara

Dino[m*] said...

btul kata ko omaw...
astro pun memang x best...
mcm nak cari penganti nabil..
huhuhu...
pilih kasih nie terbaik...
ak pun perasan omaw...
perseter gengstar pun ada menyertai pilih kasih nie..
x tahu la sama ada market jadi penyanyi dah down...
dan ada gak penari pro masuk pilih kasih...
huhuhu....

Omaw Rozduan said...

hehe