03 April 2009

tengah busy ni

Memang kalut.last minit punyer kerja CD learning package belum lagi selesai.haha ;D final projek ni bhai.berapa tahun dah lewat ni.minggu depan exam siot. sekarang ni nad tgh lepak umah aku utk setelkan mende tu.aku curi2 mengupdate blog aku.haha aku dah design,pastu pas dekat nad utk setelkan. enil dah siapkan documentation. masing2 dah setelkan kerja masing2.tahniah bhai! target user utk CD learning package kitaorang ni adalah utk kanak2 berumur 4-6 tahun. dah siap nnti aku uplod sini utk kasik orang ushar tgk.hahah ;D



-------------------------------------------------------------------------------------------------

Updated 14April 7:40pm,
Yeah!! akhirnya selesai.tinggal documentation utk aku hantar esok. boleh lah aku jawab exam dengan hati yang tenang tanpa memikirkan projek2 yang belum dihantar.hehe

Cover Depan


Cover Belakang

4 comments:

asis said...

pak cik..
pak cik..
adik nak bli cd blaja muleh???

Lea Shariff said...

cd blajo ini utk aper, mike?
teman teghingin nak tawu...
teman ni oghang kampong.. endokler amek tawuu...
hahaha!

Omaw Rozduan said...

saye juga org kampong yg tak blajar art and design.

enil said...

aku rase aku xtolong ppon mase ni...
sori sgt