25 December 2008

Keretapi dan 3 Budak Comel

YEAH!!!!harini aku akan balik umah di kolumpo sempena cuti krismas.
terima kasih kat YB sebab sudi hantar aku ke stesen KTM Ipoh.lab U!! muuuaaah :')

Tepat pukul 8:30 aku sampai stesen,tgk kat situ FARAH,ARIP,APEK ada sekali.
ingat dapatlah duduk dalam satu gerabak,tapi tak dapat plak.adoi.beberapa minit pastu Moon and the gang sampai! aku terus follow moon..yela kan..aku mana tau naik kereta api.first time tu..hehe dah masuk stesen,dino pun ada sekali."hek eleh mamat ni..kata naik bas.." miahahahhaah ;D tepat pukul 9mlm,keretapi bertolak..sementara tu,dalam masa 15minit..aku dapat rasakan kejakunan aku menaiki train buat pertama kalinya.hahahah.aku rasa moon jugak perasaan aku yg jakun..hahaha.pandang kiri,kanan,depan,belakang,atas,bawah. hahahaha.air cond dalam keretapi mmg sejuk gilak!kita tak dapat nak adjust macam naik kereta.hehe

Dalam tu aku makan coki-coki yang aku beli..hehe.tak dapat tidur gak aku dalam train tu,mengenangkan sit belakang aku ada 3 orang budak kecik yang comel bising gilak babeng.hahaha ;D tapi aku suka tgk muka diorang.comel jek.. aku dok sebelah moon,tgk dia pun dah tidor,aku bukak laptop dan main counter strike!!HAHAHA ;D.
yeah!! counter strike di dalam train! 3 orang budak kecik sit belakang aku..ANIS,HAIKAL,SOFEA,turut join sekali aku main game. punyalah seronok diaorang tgk aku main game tu..last2 aku suruh diorang main game tu kat sit aku.hahha ;D penumpang lain tgk jek kitaorang..haha ;D, dah tentu dalam hati diaorang "bising tol la budak2 nih!!"hahaha ;D lantak ah!! kami bayar tiket gak!hahaha ;D

Dah bosan main game,aku bukak plak webcam,tgkap gambar 3 orang budak kecik ni.hahaaha.macam2 aksi yang diaorang buat. especially sofea.chomey ajer.lepas snap gambor..si sofea suruh aku bukak counter strike.haha :D masyallah!
budak pompuan ni,suka main game perang rupernya..katanya,"abang...naik main game perang..." haha ;D aku bagi diaorang main game tu,ntah pandai ke tak,lantak ah..janji dorang seronok.moon kata kat aku..
"ramai nya adik kau omaw..haha "
diorang main sehinggalah bateri laptop aku habis.haha.terpancar kekecewaan diaorang bila bateri laptop aku habis.huhuhu ;( budak tu cakap kat mak diaorang..

"Mummy!!,dah habis dah main game.."
"Dah habis? so,say thank you to abang.."
"Thank you abang.."(nada perlahan,agaknya masih kecewa sebab bateri laptop habis.hehe)

Tersenyum aku tgk gelagat diaorang..lepas tu,barulah diorang melelapkan mata..kalu tak,sebelum tu diaorang bising je.hehehe dalam pukul 12 tgh malam aku sampai stesen Kuala Lumpur,ucapkan selamat jalan kat moon,zaza..tak sempat aku say goodbye kat budak kecik 3orang tu sebab diaorang tidor.hehehe. dah turun stesen,aku gi dapatkan family aku yg datang jemput. pastu ayah bawak gi makan nasi lemak kat kampong baru..hehe..lapor..lapor.. akhirnya,aku sampai dirumah tepat pada pukul 1:45pagi..
kesimpulannya! naik Train best!!!

Selesai.

aku dengan diaorang

Anis,Sofea dan Haikal

Warrggghhh!!

Wohh!!woohh!!

Bllluuueeeek :P

5 comments:

Dino[m*] said...

hhuhuhu....
tu lah bus aku....
hahahahahaha...
tren yang berharga sepuluh ringgit tuh...

NadaFio said...

mcm bes jew...
ti nak itot...

enil[kiut] said...

hui..
cumey2 nye cm aku..
hahahahah
cm besh je......
COMEY TOI ADK2 KO OMAW............

Omaw Rozduan said...

haha ;D
tau takpe.
diaorang mmg comel weh!
ahahahha

Lea Shariff said...

ya allah. sumpah comei siot!!!!
siyes ckppp!!